top of page

Praktisk information

Vapnagård.png
Forest Trees

Vægmaleri ved Ungdomsskolen.

Rød og Blå rute. Kunstner: Cosimo 'Cheone' Caiffa, 2021

Tunnelmaleri ved Vapnagård. Rød rute. Kunstner: Liqen, 2015

Stævneplads

Der er start og mål ved Kulturhus Nordvest, Abildgaardsvej 2, 3000 Helsingør

Startnummer 

Du får et personligt startnummer. Hvis du ønsker navn på startnummeret skal du være tilmeldt senest tirsdag d. 21. maj.

Startnumre kan afhentes på stævnepladsen på løbsdagen fra kl. 10.00.

Ruteanvisning

Ruterne er ikke afspærret og færdselslovens bestemmelser skal derfor overholdes. Ruterne vil være synligt afmærket med markeringsflag og kilometerskilte. Der vil desuden være frivillige flagposter på ruterne, der hepper og guider dig trygt i den rigtige retning.

Omklædning og baggageopbevaring

Der er mulighed for omklædning i Kulturhus Nordvest. Der vil desuden være mulighed for at opbevare din baggage i et lokale i Kulturhuset. Kulturhuset er bemandet, men baggage opbevares på eget ansvar.

Tidtagning

Sportstiming står for at tage tid. Chippen er monteret bag på startnummeret. Startnummeret må ikke bøjes og skal være synligt på brystet.

Tidsgrænse

Tidtagningen lukker kl. 13.15, hvilket betyder at du har 2 timer og 5 minutter til at gennemføre Grøn rute. 2 timer og 15 minutter til at gennemføre Blå rute. 2 timer og 10 minutter til at gennemføre Rød rute.

Resultat

Resultatet kan ses på sportstimings hjemmeside.  Du kan også gratis downloade ”Sportstiming” app og se dine og dine venners resultater.

Transport og parkering

Der kan parkeres ved Nordvest skolens parkeringsplads, Blichersvej 121. Herfra er der 500 m til stævnepladsen. Der er også parkeringsmuligheder ved Skolen ved Gurrevej, Gefionsvej 93 og Skolealleen 1.

Samaritter

Der vil være samaritter til stede på stævnepladsen.

Tilskuere

Alle er velkomne til at heppe på de seje deltagere på hele ruten. Tag derfor gerne familie og venner med.

Goodiebags og præmier

Takket være gode samarbejdspartnere og sponsorer har vi mulighed for at uddele lækre goodiebags til alle deltagere. Der bliver desuden trukket lod om en masse fine præmier. Der trækkes lod ud fra startnumrene, og lodtrækningen offentliggøres på stævnepladsen. Der er desuden præmier til de hurtigste mænd og kvinder på Blå og Rød rute.

Kunst
Statens Kunstfond har i perioden 2023-2025 et partnerskab med Helsingør kommune om projektet ”Kunst på banen”. Formålet er at kunst kan gøre en forskel for den enkelte, for fællesskabet og for lokalsamfundet. Kunst på banen tager udgangspunkt i Nordvest-området, og er en del af motionsløbet.

Facebook

Har du set det? er også på facebook, hvor der løbende vil være opdateringer omkring løbet. 

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål kan du henvende dig via e-mail  info@hardusetdet.dk eller på tlf. 30367492.

bottom of page